QR kode:

Produktlink:

C-BOXX-holder SR5

kr 719,10 eks. mva

Forventet levering mellom 12 - 14 dager

Med denne holderen har C-BOXX-en sin egen sikre og faste plass på sideprofilen til SR5-bilinnredningen.

SKU: 1000018390 Kategorier: ,
Merke

Sortimo

Totalvekt

2,41 kg

Beskrivelse

Denne gir komfortabel og rask tilgang, også fra utsiden av bilen. Det integrerte borrelåsbåndet brukes til ekstra feste under fart. Når dette løsnes, kan C-BOXX-en trekkes rett opp med en hånd både raskt og enkelt.

Forbindelsen til bilinnredningen SR5 skjer raskt og nesten uten verktøy via de integrerte krokene i rustfritt stål og ProSafe-hullene på sideprofilen. Etter at de henges på plass, trenger du bare å skru inn en sikkerhetsskrue. Denne forhindrer at holderen kan løsne utilsiktet. Denne griper fast rett i ProSafe-hullet, uten at sideprofilen skades.

(leveringsomfang uten C-BOXX)

SR5-tilbehøret med ProClick-tilkobling gjør det mulig å montere nesten verktøyfritt på sideprofilen SR5. Prosafe-hullene, som er integrert som standard, kan enkelt og raskt hektes ved hjelp av kroker som er plassert på baksiden. Ingen kostbar installasjon og intet monteringsmateriale er nødvendig. Dette innovative tilkoblingskonseptet gjør det ikke bare mulig å flytte tilbehøret raskt etter behov, men etterlater heller ikke stygge borehull på sideprofilen. I motsetning til ProClick tekstilposer med krok har tilbehøret til SR5 opptil tre kroker, da de er utformet for høyere lastekapasitet. Som et resultat kan de bare brukes i SR5-kjøretøyoppsettet og er ikke kompatible med andre ProClick-transportørsystemer som ProClick-holder, ProClick-verktøyholder, C-BOXX og AutoAssistant. Eventuelle ProClick-verktøyposer kan imidlertid festes til sideprofilen til kjøretøyets utstyr SR5.

Tilbehør

Ingen relaterte produkter funnet.

For å bestille dette produktet, må du fylle ut skjema under. Vi vil kontakte deg i etterkant. På forhånd takk!