Gode grunner til å velge Henger1 AS

Henger 1 As er sertifisert leverandør av Ifor Williams, Tysse og Svela hengere i Ålesund. Vi er størst i regionen på antall solgt og alltid klar for å gi våre kunder en fornøyelig handel. Om du ønsker dekor på hengeren har vi avtaler med lokale digitale trykkeri. Henger1 legger også vekt på å støtte lokalsamfunnet, vi er sponsorer for blandt annet Blindheim IL.

8 gode grunner til å velge Sortimo

TIDSBESPARENDE

Glemt verktøy, skadde varer samt usorterte smådeler hører fortiden til med en Sortimo bilinnredning. Med sorteringshjelpemidlene sparer du opp til én time per dag for krevende leting. Du kan også glemme transportskader. Dermed får du mer tid til kunder, familie og venner.

LASTE- OG PASSASJERSIKRING

Sortimo bilinnredninger sikrer lasten allerede fra hjemmet ved ulykker eller bremsing. I tillegg fås lastesikringsmekanismer som standard fra Sortimo slik at riktig surring av lasten gjøres så enkelt som mulig for deg. Dermed gir vi deg ikke bare tid, men også sikkerhet for varer og fremfor alt livet ditt.

KVALITET

Langlivet, robust, velprøvd og holdbar – dette er i et nøtteskall beskrivelsen av bilinnredningene fra Sortimo. Kvaliteten testes og bekreftes regelmessig i form av kollisjons- og kvalitetstester, og sertifiseres av uavhengige eksperter.

LETT KONSTRUKSJON

Materialblandingen i Sortimo innredningene garanterer også lang bestandighet ved siden av høyeste belastningsevne samt også en lav egenvekt. På grunn av den konsekvente, lette konstruksjonen er det mulig med mer last. Du sparer vei samt drivstoff, og får dermed mer tid – ganske enkelt en velsignelse for pengepungen.

KOSTNADSBESPARELSE

Investeringen i en bilinnredning sparer på lang sikt kostnader. Dette er, på den ene siden, på grunn av tids- og kostnadsbesparelsene og dermed mer effektivt arbeid og, på den andre siden, på grunn av større lastmuligheter.

FLEKSIBILITET

Alle bilinnredningene kan tilpasses individuelle behov. Du må ikke holde deg til en standard. Med Sortimo L-BOXX-familien kan du organisere bilen din perfekt med verktøyet og materialene, og laste og losse etter behov

INNOVASJON

Vi utvikler banebrytende teknologier. Med Sortimo har du alltid de mest aktuelle utviklingene på markedet som hjelper i bilen din.

PROFESJONALITET

Med en bilinnredning er du og verktøyet sortert og organisert – slik gjør du et godt inntrykk på kunden sammen med dine fagkunnskaper.

«TYSSEGATA»